OFFLINE

Lady Gaga-kalap párszáz forintból

2011. július 22., péntek 08:33

A Sun leközölte, hogyan lehet könnyedén megcsinálni Lady Gaga egyik emblematikus kalapját, azt, amelyiknél az énekesnő feje a kalap karimáján keresztül lóg ki. A lap nagyvonalúan úgy kezelte a helyzetet, hogy mindenkinek van otthon fekete-fehér csíkos kalapja. Szerintünk a helyzet nem ennyire egyértelmű, úgyhogy első lépésként azt javasoljuk, ha nincs ilyen kalapjuk, akkor vegyenek egy széles karimájú szalmakalapot valamelyik száz forintos boltban. Nem lesz drága. Emellé kell még némi fekete és fehér festék.

Itt szükség lesz egy kis kézügyességre, hogy a köröket megfessük a kalapra. Ha készen vannak a körök, és még a kalap is egyben van, akkor jöhet az olló. A kalap karimájára, illetve a fejre rakható részének az aljára kell vágni egy kis ablakot. Olyan széleset, mint az arcunk, a hosszúsága pedig legyen nagyjából akkora, mint a szemöldökünk és az állunk közötti távolság. Készen is vagyunk, vegyük fel a szép fashion statementünket!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta