OFFLINE

Bar Refaeli fehérneműben próbál nem provokálni

2011. július 22., péntek 15:00

Forrás: vogue.co.uk - kattintson a képre!
Forrás: vogue.co.uk - kattintson a képre!

Fehérneműs fotókat tett közzé a brit Vogue Bar Refaeliről, aki a Passionata Lingerie-t igyekszik a sorozattal népszerűsíteni.

A 26 éves modell azt nyilatkozta az ideális alsóneműről, hogy abban “szexi nőnek érzi magát az ember, de nem unalmas és nem is túl provokatív”.

Hogy az apró fekete kabátkával, illetve érzékien aláomló fehér szőrmével Leonardo DiCaprio exének sikerült-e megfelelő távolságban tartania magát a túlzott provokativitástól, azt valamelyik fényképre kattintva ellenőrizheti le, a teljes sorozat ugyanis a Vogue weboldalán tekinthető meg.

Forrás: vogue.co.uk - kattintson a képre!
Forrás: vogue.co.uk - kattintson a képre!

Refaeli egyébként titok címszó alatt arról is beszélt, mitől néz ki ennyire jól.

Ha jól értjük, a szerinte szépség definíciójába szerinte a jó humorérzék is beletartozik, hiszen az alábbiakat nyilatkozta, amikor gyönyörű külsejének titkáról faggatták az újságírók.

“Az a titkom, hogy egészségesen élek. Ez nagyon fontos, mert az, hogy az ember bájos vagy szexi, az részben belülről jön, ha egészségesen étkezik, rendszeresen edz és formában tartja magát; jó humorérzékkel áll hozzá az élethez, könnyedén veszi a dolgokat.”

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta