OFFLINE

Bikinit is húztak a plus-size csajok

2011. július 21., csütörtök 15:41 |

Bár a divatheteken néha feltűnnek idős vagy molettebb modellek, azért még mindig nem általános, hogy egy tervező nem a modellvilágban szokványos nőket kér fel arra, hogy vonuljanak végig a kifutón.

Persze teljesen más a helyzet egy olyan divateseménynél, amelyen kifejezetten testesebb hölgyeknek készült kreációkat kívánnak bemutatni, ilyenkor kifejezetten ciki lenne, ha 32-es, 32-es esetleg 36-os mérettel rendelkező nők akarnák meggyőzni a közönséget.

Nos, São Paulóban idén is megrendezték a Plus-Size Divathétvégét, igen, divathétvégét, és nem divathetet. Az itthon kevésbé ismert Acqua Rosa, a Cativa és a Dardak Jeans is felvonultatta termékeit, volt fürdőruhás bemutató, ahol nemcsak mindent eltakaró egyrészesekben láthatta a modelleket a közönség, hanem be akarták bizonyítani, hogy igenis, bikinit mindenki felvehet. Hiszen mégiscsak Brazíliában járunk, a fürdőruhás nők hazájában.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta