OFFLINE

Beyonce 90 perc alatt 2 millió 800 ezret költött

2011. július 21., csütörtök 08:01

Mint a világ egyik legnagyobb popsztárjának, Beyoncénak biztos nem okoz nehézséget, hogy gyönyörű tervezői ruhákat, táskákat rendeljen magának, amelyeket a tervezők ingyen is odaadnak neki. De ő követte a trendet, vagy pedig hiányzott neki a vásárolgatás, és Londonban saját magának vett ruhákat. Természetesen ezt sem úgy kell elképzelni, hogy fogta magát és bement az üzletbe, mint bármelyikünk, ahogy az sem igazán valószínű, hogy a népgyermeke Michelle Obama leugrik a sarki a H&M-be és ruhát vásárol magának. Az üzletet lezárták és többi vásárlónak várnia kellett sorára.

Ugyanis Beyonce nemrég egy hétfői napon anyukájával beugrott a londoni Topshopba. Ez idáig teljesen átlagosnak tűnik, de Beyonce 50 perc alatt 1 millió 540 ezer forintnak megfelelő összeget költött (5000 font), és ha belegondolunk, hogy a Topshop nem egy eszelősen drága hely, akkor könnyen kikövetkeztethetjük, hogy ez egy emeletnyi ruhának felel meg. Amikor itt végeztek azonnal a Selfridges üzletbe mentek, ahol a következő fél órában gyorsan elköltöttek még 4000 fontot (1 millió 230 ezer forintot).

Beyonce és az édesanya szinte minden időt a cipő részlegen töltötték, és egyetlenegy cipőt sem próbáltak föl azok közül, amelyeket végük megvettek. Egy eladó a The Sun-nak azt nyilatkozta, hogy leginkább a Pretty Woman vásárlós jelenetére emlékeztette az esemény. „Amikor a cipő osztályra ért, még nagyobb sebességbe kapcsolt. Ez a nő imádja a cipőket”  - jegyezte meg az informátor.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta