OFFLINE

Már megint rászálltak a mankinire

2011. július 20., szerda 10:11

A Huffington Post összegyűjtött pár nyári trendet, amikből elegük van, közöttük személyes kedvencünk is szerepel, a mankini.

A húsba vágó férfi bikiniről, vagy másik nevén mankiniről már írtunk, de idén újra előkerült, nincs menekvés. Mi szeretjük valamiért, különösen az alábbi képen is látható, szőrös Borat-kivitelben tartjuk szórakoztatónak.

sashabc4

A mankini tehát szerintünk vicces, de más nyári trendek már kevésbé, így elővettünk pár ruhadarabot, amiket tényleg ideje lenne mellőzni a ruhatárakból (hiszen a mankinit a valóságban úgyse hordta senki).

Ribancrendszám

A derékra tetováltatott, rendszerint nagy, nonfiguratív ábra népi elnevezése ez. Macerás leszedetni, de aki úgy érzi, kinőtte, varrassa asszimetrikusra, tolja el több mintával lefelé, felfelé, lehet abból vagány tetkót csináltatni. A legjobb példa cikiségére Frankó Roni, ribancrendszámok és én a Balaton Soundon Facebook-galériája, ez is azt mutatja, annyi már a csúnya ribancrendszám, mint csillag az égen.

tattoo 48

Szilikonpántos melltartó

Igen, még mindig. Akkor segítek. Ha kicsi a melled, nem kell melltartó. Ha kell melltartó, le kell mondanod olyan felsőkről, amiből kilátszik a melltartó pántja. Ez van, szilikonpántos melltartó nincs.

tk3s bm bras fgh02016 09

Wayfarer

Most már tényleg mindenki, mindenki ebben a több évtizedes fazonban van, legyen elég, megírták a napszemüveg blogon is. Annyi menő, egyedi napszemüveg van, miért kell mindenkinek ugyanabban tolni?

tk3s bm avril fgh15892 08

De a lényeg még évekkel később is az, Cohen és a mankini menő vagy ciki?

2551 szavazat 2051 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta