OFFLINE

David Beckham a focicipőjére íratta gyerekei nevét

2011. július 20., szerda 13:43

David Beckham a hétvégi LA Galaxy - Real Madrid gálameccsen egy olyan cipőben lépett pályára, amelynek a bokarészére felíratta mind a négy gyereke nevét. A neveket rózsaszínes, lilás betűkkel írták fel. A meccset a Real Madrid nyerte 4-1-re, de ez valószínűleg nem nagyon zavarta David Beckhamet, aki teljesen odavan nemrég megszületett kislányáért, valószínűleg miatta kerültek a nevek is a cipőre. A focista és felesége nem próbálják meg titkolni a boldogságukat, rendszeresen posztolják Twitteren a legújabb képeket magukról és az újszülöttről.

beck
2127 szavazat 1692 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta