OFFLINE

Menő vagy ciki Tatár Csilla óriásfejdísze?

2011. július 19., kedd 15:15 |

Tatár Csilla és a giga-dísz
Tatár Csilla és a giga-dísz

Tatár Csillát, a TV2 műsorvezetőjét múlt héten, a Szépségkirálynő című műsorban észleltük, a képen is látható, szokatlan fejdíszben. A kiegészítőt, mint az kicsit a fotóból is kiderül, egy egyszerű, fehér nyári ruhához viselte, ez lett volna tehát az a kis extra, ami feldobja a szettet.

A kiegészítő alapja egy egyszerű hajpánt, amelyen ismeretlen alapanyagból készült, színes kunkorok láthatók. Első ránézésre kicsit papírszerűnek tűnik, de valószínűleg strapabíróbb alapanyagból gyártották a furcsa hajpántot. Akár azt is el tudjuk képzelni, hogy a Tatár fején ülő dísz házi készítésű a termék, de nagyon hasonlót (vagy ugyanolyat?) találtunk a Zarában, leárazva alig 2.000 forintért. Minket kicsit meglepett, hogy Tatár ilyen rövid hajhoz hordja a hangsúlyos kiegészítőt, de önnek tetszik a fejdísz? Nem baj, hogy rövid hajon fodrozódik? Vagy pont ezért jó? Nyomjon menőt vagy cikit!

Fodrozódó fejdíszek a Zarában, 1.995 forintért.
Fodrozódó fejdíszek a Zarában, 1.995 forintért.
4781 szavazat 7476 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta