OFFLINE

Pamela Anderson smink nélkül, jujuj

2011. július 17., vasárnap 12:59

Pamela Anderson szerdán édesanyja kíséretében ment el vásárolni, és a fotók tanúsága szerint nem fordított túl sok időt magára, mielőtt kilépett volna az utcára. Bár nyilván nem lehet összehasonlítani a paparazzzóképeket a stúdióban készült reklámfotókkal, a színésznő jó pár évvel fiatalabbnak tűnik a Bonita De Mas fehérnemű-gyártó cég számára készült felvételeken, amelyek viszonylag frissnek mondhatóak.

Kinek áll jobban a természetesség?

 • 951
  Pamela Anderson
 • 7724
  Nicole Scherzinger
 • 2387
  Mindkettőjüknek
 • 1061
  Egyiküknek sem

Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls énekesnője pedig kedden döntött úgy, hogy egy egyszerű próba kedvéért nem éri meg puccba vágnia magát: egy egyszerű farmershortban, fekete felsőben, copfba fogott hajjal, hol napszemüvegben, hol anélkül gyakorolt háttértáncosaival. Szemmel láthatóan dekorkozmetikumokat alig használt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta