OFFLINE

Menő vagy ciki, ha Steve Buscemi feszül a testen?

2011. július 14., csütörtök 16:44 |

A Stylist megfigyelései szerint egy ijesztő trend harapódzott el: egyre több pólón vagy egyszerű ruhán tűnnek fel hírességek arcképei, és most nem a klasszikus rajongói darabokról van szó.

Ott van például a híresen furcsa arcú Steve Buscemi ruha, ami nem is olyan nagy meglepetés, hiszen a színész jellegzetes arca több embert is megihletett már. Ott volt például az a nagyszerű, vicces projekt, amiről mi is beszámoltunk, amikor sztároknak retusáltak gülü-jellegű Buscemi-szemeket.

Persze teljesen más kategória, ha valakinek a testén egy felnagyított portré feszül. A képen látható miniruhát egyébként James Lillis ausztrál tervező készítette, és 100 dollárba (kb. 20 ezer forintba) kerül. Ön szerint menő vagy ciki?

3202 szavazat 3167 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta