OFFLINE

Katalin hercegné megmutatta formás lábait

2011. július 14., csütörtök 07:55 |

Katalin hercegné nemrég hetykén mosolygott, amikor több száz katona előtt adott át kitüntetéseket. A katonáknak -egy-két kivétellel - sikeresen türtőztették magukat, el sem mosolyodtak.

Ám a minap a hercegné számára is eljött a Marilyn Monroe pillanat, és a kavargó széltől fellebbent sárga selyem szoknyája. Mikor máskor, mint amikor megint egy csapat katonával tárgyalt. A hercegi pár kanadai útja során katonai helikopterrel repült, és katonák segédkeztek a csomagok szállításában. A rakodómunkásnak állt hivatásosok legnagyobb örömére a fellibbenő szoknya megmutatta Katalin hercegné vékony lábait, és majdhogynem a bugyiját is.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta