OFFLINE

Égszínkékek lettek a sztárok

2011. július 13., szerda 08:14

Voltak a hupikék törpikék, na és persze a BKV ellenőrök, most pedig követi őket az összes világ- és hollywoodi sztár. Mert azt sokszor és sokan ismételgetik, hogy idén is az a divat, ami mindig: a fekete, a fehér, a piros és a szürke, de ha az alábbi képgalériát szemléljük, szó sincs erről.

Mert a fekete-fehér-szürke tengely mellett elementáris erővel ütötte fel a fejét a kék. Bár ez szín a magyarokat leginkább a rendkívül népszerű vállalatra, a BKV-ra emlékezteti, ez a külföldi hírességeket látszólag egyáltalán nem zavarja. Uma Thrumantól kezdve Reese Witherspoonig mindenki a szép emlékű iskolai köpeny színében feszít, és nem csak akkor, ha esküvőre megy, és nem mer fehéret, feketét és pirosat viselni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta