Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

OFFLINE

Mihalik Enikő megint meztelenkedett

2011. július 12., kedd 16:22

Úgy tűnik, Mihalik Enikő karrierje egy csöppet sincs leágazó ágban. Legutóbb Amszterdamban fotózták a magyar divat nagykövetét egy igen jó hangulatú társaságban. A vidámnak tűnő fiatalok Boss Orange őszi-téli kollekció anyagát készítették el Matt Jones fotóssal.

Mihalik egyre többször látható vöröses hajjal, a régebben favorizált szőkésbarna árnyalat kezd feledésbe merülni. Ez a hajszín most kifejezetten előnyösnek bizonyult, mivel a márka neve miatt a modellek narancsokkal játszadoztak a forgatás alatt. Az fent említett déli gyümölcs arra is alkalmas, hogy eltakarja Mihalik Enikő egy olyan testrészét, amit még ő is ritkán mutat meg. Az amúgy teljesen pőre békéscsabai lány a szokásos pajkos mosolyát villantja a kamerába, mikor a narancsokon kívül csak egy bundát visel a vállaira dobva.

A fotózásról készült videón modellünk szerelmesen hajókázik a holland fővárosban Casey Taylorral, és meg kell hagyni, hogy Mihalik vagy nagy színésznő, vagy nem hagyta teljesen hidegen a férfiszépség. A magyar lány a Boss Orange 2011-es tavasz-nyári kampányban is komoly szerepet kapott.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta