OFFLINE

Kate Moss húgát kiszúrták nővére esküvőjén

2011. július 12., kedd 08:28 |

Úgy látszik, a kis testvéreknek mindig csurran cseppen valami, elég, ha csak elmennek a testvérük esküvőjére. Legalábbis ez történt Kate Moss tizenhárom éves húgával, aki az esküvőn készült fotóknak köszönhetően a figyelem középpontjába került.

Mivel valamivel idősebb, mint a szenvedő kislány Vilmos és Kate Middleton esküvőjén és még a nővérére is hasonlít, az Evening Standard által megkérdezett szakértők szerint nagy jövő előtt áll, már ami a modellkedést illeti.

Lottie Moss
Lottie Moss

A kishúg csak egy volt a tizenöt koszorúslány közül (persze nem mindegyikük a büszke ara tesója, valamelyikük Jude Law lánya amúgy), de mivel hozza a rózsásarcú angol szépség ideálját, és egy kicsit emlékeztet a nővérére a karrierje már kvázi beindult. A modellek világában talán mindennél fontosabb, hogy emlékeztessük a publikumot egy előzőleg már befutott modellre, az csak külön öröm, ha a saját nővérünkre hasonlítunk. Mert ugye a másik koszorús lány is van olyan szép, mint Charlotte Moss, csak ő nem hasonlít Kate Mossra.

tk3s xposure 02072011 drxb7 0104

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta