OFFLINE

Beyonce kígyóban, Kardashian és Rihanna leopárdban nyomul

2011. július 11., hétfő 07:31

A táskákat imádni jó. De vajon mit viselnek a vállukon azok, akik a világ legdrágább táskáit hordhatják? Az alábbi szütyők közös vonása, hogy nagyok és borsos az áruk és híres emberek viselik hétköznapi helyzetben.

Retikült, lap vagy Natalie Portman által favorizált könyv alakú táskát alkalomra szokás viselni, így az utcán és reptereken készült felvételeken ilyeneket nem láthatunk. Jessica Parkernél van a legkisebb darab, de az legalább krokodilbőr. De nem csak a krokodil menő állat, úgy látszik, a kígyó, a strucc, a kecske és a leopárd sem akar kimenni a divatból, és ezzel Rihanna, Beyonce és Kim Kardashian is tisztában van.

A galériában szereplő hölgyek közül kettő is szerepelt a legjobban öltözött hírességek tavalyi listáján. A strucc táskás Zoe Saldana stílusa „éppen kialakulóban van”, árulta el a US Weekly-nek, tehát még sok szép táskát várhatunk a színésznőtől. Csakúgy, mint a Kim Kardashiantól aki „tud trendi is lenni és néha még kifinomult is”. Legalábbis szerinte.

Nézze végig a galériát, mit és mennyiért viselnek a celebnők.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta