OFFLINE

Kate Middleton lassan laposra verheti Madonnát

2011. július 10., vasárnap 08:18 |

Madonna rémisztő karjairól, ilyen-olyan megjelenéséről már korábban is cikkeztünk, az énekesnő az utóbbi években ugyanis annyira szétgyúrta magát, hogy nem szívesen szemtelenkednénk vele. Ha lekeverne egyet, tuti, kirepülne néhány fogunk.

Most azonban úgy látszik, méltó ellenfélre akadt: Kate Middleton, vagyis Katalin hercegné, szóval Vilmos herceg boldog felesége az utóbbi fél évét nem éppen kanapén punnyadással töltötte, így amellett, hogy légiesen karcsú, a karjai is egyre inasabbak, izmosabbak. Ha így folytatja, laposra verheti Madonnát is.

kar450

Melyikük ütőképesebb?

  • 1624
    Madonna
  • 1453
    Katalin hercegné
  • 2005
    Rambo vagyok, nekem mindegy

A két nő közötti, huszonhárom év korkülönbségtől most tekintsünk el: a piros sarokban Madonna, a kékvérű sarokban Middleton - melyikük adná a nagyobb sallert? Mi speciel inkább a meglehetősen satnya testalkatú VV Zsófival szemtelenkednénk, mint a két jelentős karizmú hölggyel.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta