Ruhaikrek: Kinek áll jobban?

Megint összegyűlt egy csokor híresség, akik ugyanolyan vagy egymásra nagyon hasonlító ruhákban jelentek meg a nyilvánosság előtt.

Diane Kruger vs. Selena Gomez

Kinek áll jobban?

Justin Bieber barátnője júniusban egy kanadai díjkiosztó gálán ugyanolyan ruhában jelent meg, mint Diane Kruger, aki egy februári eseményen viselte ezt a csillogó kreációt Dolce & Gabbana tavaszi kollekciójából. Egyébként nemcsak ők szemelték ki maguknak ezt a ruhát, a Victoria's Secret egyik modellje, Alessandra Ambrosio a fehérnemű-márka májusi buliján jelent meg az igen szűk ruhában.

Leighton Meester vs. Astrid Muñoz

Kinek áll jobban?

A Gossip girl című sorozat sztárja tavaly októberben Elie Saab tavaszi kollekciójának egyik darabjában pózolt a fotósoknak egy hollywoodi gálán. Astrid Muñoznak, a Puerto Ricó-i modellnek is pont erre a ruhára esett a választása, amikor június végén hivatalos volt az ELLE madridi eseményére. Szerencsére a frizura és a kiegészítők nem egyeztek.

Leighton Meester vs. Ludivine Sagnier

Kinek áll jobban?

Úgy tűnik, hogy Leighton Meester nem véletlenül került fel a világ legjobban öltözött celebnőinek listájára, hiszen amit ő felvesz egy eseményre, hónapokkal később egy másik hírességen láthatjuk viszont. Így volt ez azzal a Giambattista Valli-kreációval, amit tavaly októberben viselt New Yorkban. Ludivine Sagnier francia színésznő idén júniusban ugyanis ennek a ruhának a mását viselte, igaz, más színösszeállításban.

Jamie Chung vs. Hayden Panettiere

Kinek áll jobban?

Végül, de nem utolsósorban következzen a Real World: San Diego című valósághow szereplője és a Hősök női sztárja. Jamie Chung még márciusban, a Sucker Punch (Álomháború) című film londoni bemutatóján viselte a nagyon csajos, nagyon feltűnő D&G kreációt. Egy hónappal később Hayden Panettiere ennek a ruhának a fekete változatában tette tiszteletét a Tribeca Filmfesztiválon.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek