OFFLINE

Lily Cole-t díjnyertes magyar fehérneműbe öltöztették

2011. július 8., péntek 09:20 |

A Krea egyik hallgatója, Bódis Boglárka által tervezett fehérneműt választották a legjobbnak a Triumph divatcég szerda éjjeli bemutatóján - tette közzé honlapján a cég. Bódis azt a megtiszteltetést is elnyerte, hogy egyrészes fehérneműjét a legszexibb nők közé választott modell, Lily Cole mutatta be a közönségnek.

A Triumph megmérettetését a berlini divathéten belül rendezték meg. Itt 37 fiatal tervező 37 országból mutatta be kollekcióját, amit egy fix témára kellett megkomponálni. Az idei téma "a nők 125 éves ünneplése" volt, mivel a Triumph is most ünnepelte 125. születésnapját. Peking, Milánó és London után Berlinben már a harmadik ilyen versenyt tartották a fiatal tervezőknek.

Az ihlet

Teste finomabb szálu hímzés,
sokkal nagyobb  harmónia,
hogysem a gyarló, vak elemzés
figyeljen akkordjaira.

Charles Baudelaire: Mindenestül – Babits Mihály fordítása

Bódis Boglárka a Charles Baudelaire francia szimbolista költő által ihletett "Les Fleurs du Mal" (A bomlás virágai) című kollekciójával nyert a második helyezett török és a harmadik román versenyző előtt. "Még mindig nem tudom elhinni, hogy nyertem!" - nyilatkozta a tervező az eredményhirdetés után. Az elismerés és a kollekció kereskedelmi forgalomba kerülése mellett 15 ezer fontot (4,5 millió forintot) is nyert.

Bódis Boglárka még május elején jutott tovább a bimbóvillantással is terhelt magyarországi döntőből, ahol tizennégy versenytársát hagyta helyben, pedig először tervezett fehérneműt - mondta akkor a Velvetnek. "Szeretem azokat a ruhákat, amikkel hangsúlyozni lehet a nőiességet. Azt gondoltam, hogy a fehérnemű az a ruhadarab, ami erre igazán alkalmas, és amikor elolvastam a versenykiírást, úgy döntöttem, hogy megmérettetem magam" – nyilatkozta akkor a nyertes tervezőnő.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta