OFFLINE

Mihalik Enikő eszét vesztve dobálja a haját

2011. július 7., csütörtök 08:24

A brit Vogue magazinnak készült fekete-fehér rövidfilmben a modell kontyba tűzött hajjal, alig sminkben, kabátban mutatja meg természetes szépségét. A rövidfilm körülbelül felétől pedig kibontott hajjal, szinte eszét vesztve dobálja a haját, az aláfestő zene a Portishead Overje.

Az aktfotóit szerető Mihalik Enikő nem először dolgozott együtt a mindössze másfél perces videót készítő Kai Z. Fenggel, a 2010-es latin-amerikai Vogue magazinba és az egy évvel ezelőtti brit Vogue-ba is ő fotózta a modellt. (Kai Z. Feng Jack Cornell modellről és Alex Pettyfr színészről is készített hasonlóan rövid videót, ezeket itt lehet megnézni.)

ENIKO MIHALIK from KAI Z FENG on Vimeo.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta