OFFLINE

Mihalik Enikő eszét vesztve dobálja a haját

2011. július 7., csütörtök 08:24

A brit Vogue magazinnak készült fekete-fehér rövidfilmben a modell kontyba tűzött hajjal, alig sminkben, kabátban mutatja meg természetes szépségét. A rövidfilm körülbelül felétől pedig kibontott hajjal, szinte eszét vesztve dobálja a haját, az aláfestő zene a Portishead Overje.

Az aktfotóit szerető Mihalik Enikő nem először dolgozott együtt a mindössze másfél perces videót készítő Kai Z. Fenggel, a 2010-es latin-amerikai Vogue magazinba és az egy évvel ezelőtti brit Vogue-ba is ő fotózta a modellt. (Kai Z. Feng Jack Cornell modellről és Alex Pettyfr színészről is készített hasonlóan rövid videót, ezeket itt lehet megnézni.)

ENIKO MIHALIK from KAI Z FENG on Vimeo.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta