OFFLINE

Lady Gaga stylistja nem dolgozik kövérekkel

2011. július 7., csütörtök 14:47

Nicola Formichetti, Lady Gaga egyik kedvenc stylistja - akitől nem áll távol a riogatás -, és a Mugler divatház vezető tervezője nemrég interjút adott a W magazinnak, amelyben több érdekes tényt megosztott magáról. Például, hogy pocsék diplomata és legszívesebben teljesen őszinte lenne az emberekkel, csak akkor kirúgnák.

Formichetti a balszélen
Formichetti a balszélen

A talányos közlésnél érdekesebb tény is kiderült róla: nem szeret kövér emberekkel dolgozni. Erre akkor jött rá, amikor a  Dazed & Confused magazinnál dolgozott, és egy rockzenekart kellett felöltöztetnie, ezúttal nem húsba.

"Hozzászoktam, hogy modelleket és girhes fiatalokat öltöztessek fel. Aztán odaértem, és három kövér fickót láttam. Egyszerűen leléptem. Azt volt az utolsó alkalom, hogy megpróbáltam kövérekkel dolgozni. Az egyikük egyébként, azt hiszem, Ali G bátyja volt."

Mint a Jezebel megjegyzi, a kérdéses zenekar a Zohar lehetett, amely egy, a közel-keleti (és más népi jellegű) zenét táncolható ritmusokkal kombináló, négytagú zenekar. És játszik benne Erran Baron Cohen, aki Sascha Baron Cohen (az Ali G-t alakító színész) fivére. Így nyomják:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta