Lady Gaga stylistja nem dolgozik kövérekkel

Nicola Formichetti, Lady Gaga egyik kedvenc stylistja - akitől nem áll távol a riogatás -, és a Mugler divatház vezető tervezője nemrég interjút adott a W magazinnak, amelyben több érdekes tényt megosztott magáról. Például, hogy pocsék diplomata és legszívesebben teljesen őszinte lenne az emberekkel, csak akkor kirúgnák.

Formichetti a balszélen
Formichetti a balszélen

A talányos közlésnél érdekesebb tény is kiderült róla: nem szeret kövér emberekkel dolgozni. Erre akkor jött rá, amikor a  Dazed & Confused magazinnál dolgozott, és egy rockzenekart kellett felöltöztetnie, ezúttal nem húsba.

"Hozzászoktam, hogy modelleket és girhes fiatalokat öltöztessek fel. Aztán odaértem, és három kövér fickót láttam. Egyszerűen leléptem. Azt volt az utolsó alkalom, hogy megpróbáltam kövérekkel dolgozni. Az egyikük egyébként, azt hiszem, Ali G bátyja volt."

Mint a Jezebel megjegyzi, a kérdéses zenekar a Zohar lehetett, amely egy, a közel-keleti (és más népi jellegű) zenét táncolható ritmusokkal kombináló, négytagú zenekar. És játszik benne Erran Baron Cohen, aki Sascha Baron Cohen (az Ali G-t alakító színész) fivére. Így nyomják:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek