OFFLINE

Kesha megint alaktalan, talán csak a ruha miatt

2011. július 6., szerda 14:01

Kesha nem a darázsderekáról híres, de szerencsére nem is fehérneműk reklámozásával keresi a kenyerét. Márciusban azzal sokkolta a világot, hogy fürdőruhában jógázott az ausztrál tengerparton. A bulvársajtó óriási bugyiján volt fennakadva, de végül is lehetett volna bármi másban is, az előnytelen hatás valószínűleg nem maradt volna el.

A 24 éves énekesnő láthatóan egyáltalán nem szégyenlős, sőt mintha élvezné, hogy olyan ruhákat vesz fel, amelyek rettenetesen rosszul állnak neki. Szilveszterkor, New Yorki koncertjére nagy gondosan két előnytelen összeállítást vitt magával, egy ezüstösen csillogó body-t és kánkános hangulatú vörös fűzőt. Bár ne tette volna.

És vajon milyen ruhát választott a kétnapos, Hyde Park-i Wireless fesztiválra? Egy fekete, csontvázzal díszített body-t. Kénytelenek vagyunk arra gondolni, hogy ha nem mutogatná mindig body-ból kikandikáló, szakadt necc harisnyába bujtatott lábait, akkor többi testrésze még több figyelmet kapna, és hát azt senki nem szeretné.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta