OFFLINE

Hugh Laurie lett a L'Oréal új arca

2011. július 6., szerda 08:47

A brit humorista és színész Gerard Butler, Matthew Fox és Patrick Dempsey nyomdokaiba lépett - írja a Daily Mail. Bizonyára kevesen gondolták volna, hogy a Dr. House című sorozat főszereplője egyszer egy kozmetikai márka reklámarca lesz. Pedig az lett, mégpedig a L'Oréalé.

„Először azt hittem, hogy ez csak tévedés lehet. Majd rájöttem, hogy a L'Oréal nem modelleket akar, hanem erős személyiségeket, olyanokat, akik nem félnek bevallani, hogy igenis lehet férfias valaki attól, hogy kozmetikumokat használ” – nyilatkozta Hugh Laurie, akivel persze egy vicces videót is készített a cég.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta