OFFLINE

Hugh Laurie lett a L'Oréal új arca

2011. július 6., szerda 08:47

A brit humorista és színész Gerard Butler, Matthew Fox és Patrick Dempsey nyomdokaiba lépett - írja a Daily Mail. Bizonyára kevesen gondolták volna, hogy a Dr. House című sorozat főszereplője egyszer egy kozmetikai márka reklámarca lesz. Pedig az lett, mégpedig a L'Oréalé.

„Először azt hittem, hogy ez csak tévedés lehet. Majd rájöttem, hogy a L'Oréal nem modelleket akar, hanem erős személyiségeket, olyanokat, akik nem félnek bevallani, hogy igenis lehet férfias valaki attól, hogy kozmetikumokat használ” – nyilatkozta Hugh Laurie, akivel persze egy vicces videót is készített a cég.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta