OFFLINE

Ikertornyok: Paris Hilton édesanyjával vásárol

2011. július 5., kedd 08:14

A szőke híresség a minap édesanyjával, Kathy Hiltonnal együtt ment el vásárolgatni Beverly Hillsbe. Összeöltöztek rendesen, anya és lánya szinte majdnem egyforma ruhában lépett nyilvánosság elé.

A különbség (a pár tucat év mellett) annyi volt, hogy maxiruhájuk mintája nem volt ugyanolyan, és a kiegészítőik és a frizurájuk sem, mindenesetre így is elég érdekes látványt nyújtottak. Persze gyakran előfordul, hogy az ikreket ugyanolyan holmikba öltöztetik, esetleg a párok egyenruhát vesznek fel, és persze nem olyan bonyolult kivitelezni ezt szülők és gyermekek közt sem.

Ön szerint menő vagy ciki, ha anya és lánya egyformán öltözik?

3046 szavazat 3166 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta