OFFLINE

Hillary Clinton még mindig hisz a takarítónős hajgumiban

2011. július 5., kedd 13:33

Teljesen mindegy, mit viselt az újdonsült monacói hercegné az esküvőjén, vagy milyen ruhában ment a tisztítóba Harry herceg új nője, a divatra érzékeny embereket már csak Hillary Clinton hajgumija tartja lázban. Ugyanis pár nappal magyarországi látogatása után a madridi reptéren nem átallott fehér anyaggal bevont, óriásfodros hajgumiban kilépni a repülőből. Tudják, az a fajta, ami a nyolcvanas években nagy divat volt, de mostanában már csak takarítani szoktunk benne.

Amikor tavaly Catherine Zeta Jones a nagyméretű, 1986-ban szabadalmaztatott, bársony hajgumival fogta össze a haját, már szóba került, hogy mostanság ez a típusú a fodros hajgumi nem tartozik a legtrendibb viseletek közé.

Clintonné a július 1-jei vilniuszi miniszteri konferencián is a fehér hajgumiban jelent meg, így vitatta meg a litvániai csúcstalálkozón a világ demokráciáinak gondjait (Fotó: Petras Malukas)
Clintonné a július 1-jei vilniuszi miniszteri konferencián is a fehér hajgumiban jelent meg, így vitatta meg a litvániai csúcstalálkozón a világ demokráciáinak gondjait (Fotó: Petras Malukas)

De szerencsére Hillary Clintont ez nem érdekli. Míg a jelenlegi first lady épp stílusával hódítja meg a világot, addig az ex inkább a világ sorsával foglalkozik. Mindemellett amerikai külügyminiszter különös kapcsolatot ápol a hajbavalókkal. Pár éve már kiverte a biztosítékot a vastag hajpántjaival, mert a divatbloggerek szerint nyolc éves kor felett ezt a kiegészítőt nem illik viselni. Merthogy bár a vékony hajpánt még mindig menő, a vastag már nem annyira. De ha ő azt szereti...meg a fodros hajgumit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta