OFFLINE

365 adag smink egy arcon, elég randa

2011. július 4., hétfő 09:00 |

A 2006 óta együtt dolgozó Lernert & Sander rendezőpáros - akik korábban például arról készítettek művészi videót, hogyan olvad el egy csokinyuszi, ha hajszárítót szegeznek rá - olyan rövidfilmmel rukkolt elő, amely bemutatja, hogy mutat egy nő arcán egy évnyi, azaz 365 adag smink (amennyiben nem használ szempillafestéket).

A Natural Beauty című kisfilmben (amelyet itt nézhet meg) Ferry van der Nat sminkmester és asszisztense, Vanessa Chan festik Hannelore Knuts belga modell arcát, a rendezők elmondása szerint azért, hogy megtudják, mi kell ahhoz, hogy a természetes külsőből botrányos legyen.

A videót Hollandiában, körülbelül kilenc órán keresztül vették fel, csaknem 230 mililiternyi  Ellis Faas-kozmetikum felhasználásával. Ez alatt hét üveg alapozó, két üveg folyékony szemfesték, három rúzs és két üveg pirosító értendő.

Lernert & Sander: Natural Beauty on Nowness.com.

A modell végig a két, videóban látható paravánszerű elem között volt, ebédszünetet nem tartottak - legfeljebb gyümölcslevet és joghurtot fogyasztott. Baromira unatkozhatott, mert nem szólt zene a forgatáson. Legalább aggódnia nem kellett: a rendezők néhány nappal a forgatás előtt végeztek egy próbakört, amely során száz réteg festéket hordtak fel egy férfi önkéntes arcára, hogy meglássák, túléli-e. Túl.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta