OFFLINE

Lady Gaga ősz hajjal üldögél egy kertben

2011. július 4., hétfő 14:51

Lady Gaga nehezen tudná letagadni olasz származását új fotósorozata után. Ősz hajjal és fekete csipkés melltartóban néz szomorúan a kamerába egy napsütötte kertben. A képeket elnézve az énekesnő tökéletes lenne az olasz mamma szerepére egy hatvanas évekbeli filmben.

Az Spex magazin borítója az őszbe csavarodott Lady Gagával
Az Spex magazin borítója az őszbe csavarodott Lady Gagával

Azért persze, ha vetünk egy pillantást a cipőjére, a fenti állítás már nem állja meg a helyét, legalábbis azt tanácsoljuk neki, ne ezzel a fényképpel pályázzon a szerepre.

Az I-D magazinban megjelent melankolikus sorozat
Az I-D magazinban megjelent melankolikus sorozat

Az óriási szemű Gaga műszempillákkal teszi még elfogódottabbá a tekintettét, miközben bőr bikiniben és szegecselt dzsekiben telefonálgat a földön fekve vagy éppen alvást imitál. A kertben, építkezésen, és múzeumban készült fotókat Wolfgang Tillmans német fotóművész készítette, és az énekesnő sokkal normálisabban néz ki rajtuk, mint a többi sorozaton szokott.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta