OFFLINE

Mit visel Harry herceg nője, ha egész nap fotózzák?

2011. július 2., szombat 12:19

Pippa Middleton királysága rövid életűnek bizonyult. Harry herceg beújított egy új nővel, és Angliában hirtelen már senkit nem érdekel a korábban oly élénken éltetett Pippa Middleton és a segge.

Az új sláger Florence Brudenell-Bruce, Jenson Button régi nője. Brudenell-Bruce két évig járt a Forma1-es pilótával, aki abba a szerencsés helyzetbe került, hogy részben kihagyhatta az exe körül keletkezett hisztériát. Ugyanis éppen a magyar férfi vízilabda válogatottal töltötte az idejét Budapesten, amikor a kirobbant az őrület, ami lesöpörte a Middleton lányokat a címlapokról.

Brudenell-Bruce állítólag vicces lány, így van rá esély, hogy ha nem is örökre, de egy időre biztosan kiüti a nyeregből Harry szintén szőke, állandóan visszatérő volt barátnőjét, Chelsy Davyt, aki hivatalos volt Vilmos herceg esküvőjére is.

A 25 éves Florence Brudenell-Bruce évek óta Harry herceg jó barátja és egy sikeres borkereskedő lánya. Művészettörténetből diplomázott és modellként dolgozott Elizabeth Hurleynek és az Adidasnak is, mi több, még egy bollywoodi filmben is szerepet kapott két évvel ezelőtt. A hétköznapokban azonban a laza stílus híve, és erről most ön is meggyőződhet, ha végignézi a galériát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta