Menő modellek bátortalan tetoválásai

Egy modell testén nemcsak a ruhadarabok, hanem a tetoválások is üzenetek, így szegény csajoknak nem sok lehetősége van teljes kartetoválásokat varratni. Maradnak a pici maszatok, apró butaságok. Vagy valami egészen durva.

tat450

A linkelt, Huffington Post galériában egy kivétellel kizárólag légypiszok típusú tetoválásokat tekinthetnek meg, egyetlen bevállalós poénnal, mert az a modell, aki vállfát varrat a tarkójára, akkor is vagány, ha pici az a vállfa.

Az egyetlen üdítő kivétel Rick Genest, azaz Zombie Boy, akin egy picit nagyobb tetoválás van, mint a kolléganőkön. Rick maga egy hatalmas tetoválás, egész tesfelületét kivarratta a bőre alatt megtalálható inakkal, izmokkal, csontokkal. Egy bomlófélben lévő zombira akart hasonlítani, mert veszettül szereti a horrorfilmeket. Ezzel beléphetett Lady Gaga Born this way videójába is, sőt, Lady Gaga hozzá passzoló testfestést is csináltatott erre az alkalomra.

Rick minden stylist álma lehet, nem sokat kell variálni körülötte, sőt, egy egészen furcsa módon még vonzó is, főleg amikor nevet. Interjú, angolul.

Screen shot 2011-06-29 at 11.18.08 PM.png

Rick, kéne?

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!

Oszd meg másokkal is!
Mustra