Lady Gaga szemén szem van

Ha elképzeli a legdurvább szemfestést, amit életében látott, az mind semmi ahhoz képest, amilyenben Lady Gaga jelent meg az MTV Japánt segítő rendezvényén. Az énekesnő előzőleg magánvagyonából ajánlott fel egymillió dollárt a földrengés károsultjainak, és a napokban tartott sajtótájékoztatón el is sírta magát.

000 Hkg5045208

Szerencsére magán a bulin már nem fakadt sírva, mert az biztos nem tett volna jót a sminkjének. Ugyanis konkrétan egy újabb, óriási szem volt festve a szemhéjára, úgy, hogy a festett szempillák a homloka közepén virítottak. Mivel a frufruja is feljebb kezdődött, mint szokásos, így az egész arca kissé feltolódott. Az énekesnő nem először dobja be az óriásszem kártyát, legutóbbi ilyen húzása az egészségre is káros volt.

Az ötlet, hogy szemre szemet fessünk kicsit emlékeztet arra, amikor az jeges teát azzal reklámozták, hogy ha megmelegíti a mikróban, akkor finom meleg teája lehet. De az élmény, amit Lady Gaga szemfestése nyújt leírhatatlan, így az lesz a legjobb, ha jó alaposan megnézi a képet, de előtte vegyen egy nagy levegőt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek