OFFLINE

Sigourney Weaver lehet a méltósággal öregedés példaképe

2011. június 26., vasárnap 13:45

A színésznő azt állítja, 61 évesen úgy érzi, karrierjének legjobb évei várnak még rá. „Fontos, hogy méltósággal öregedjünk, terveim szerint én így fogok. Vigyázok magamra, és mindent megteszek, hogy fitt és egészséges maradjak addig, amíg csak lehet. Nem akarok visszavonulni, és szerintem szakmai szempontból is most jönnek életem legszebb évei” – mondta Weaver a Showbizspynak.

„Azt hiszem, a legtöbb személyiségfejlesztő élményemet szülőként és feleségként szereztem. Anyaként igazán heroikus munka a gyerekedet végigkísérni az iskolarendszeren. Amikor az életemre gondolok, nem a munkám jut eszembe, hanem a valódi életem” – tette hozzá Weaver, akinek olyan unalmas hobbijai vannak saját bevallása szerint, mint az olvasás, kertészkedés, főzés.

Egyébként a filmtörténet második legkeményebb nője egyik legújabb szerepében öregedő sztriptíztáncosnőt játszik, és már korábban is hangoztatta, hogy egyáltalán nem zavarja, hogy elmúlt 60 éves. Lapozza végig a galériát és döntsön: ön szerint sikerül Sigourney Weavernek méltósággal öregedni?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta