OFFLINE

Brad Pitt tiszta Kurt Cobain az új hajával

2011. június 24., péntek 17:49

Ön szerint Brad Pitt Kurt Cobain-es?

  • 1651
    Igen
  • 1807
    Nem
  • 1260
    Nem érdekel

Brad Pitt a szőkített tincsekkel teli haját egészen a tarkójáig megnövesztette, a feje tetején kettéválasztotta, és lelapítva betolta a füle mögé. Kék ingjéhez szürkés sálat vett fel, amit körbetekert a nyakánál, így iPaddel a hóna alatt, jegygyűrűvel a kezén kapták lencsevégre a lesifotósok Valettán, ahol a World War Z-t forgatja – ezt a zombithrillert forgatja majd Magyarországon októbertől. Brad Pitt ezzel a külsővel Kurt Cobain-re, a Nirvana énekesére emlékeztet, aki ugyan ennél sokkal lelakottabban – többnyire zsírosan – viselte a szőke tincsekkel teli haját. Brad Pittnek nem csak a haja hasonló Kurt Cobainhez, hanem a direkt borostásra hagyott, itt-ott őszes-szőkés szakállának formája is. Ön szerint Brad Pitt Kurt Cobain-es?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta