OFFLINE

Hajat vágatott a True Blood szőke bombázója

2011. június 23., csütörtök 15:40

Nem látták túl sokan a 2003-as Thirteen (Tizenhárom) című filmet, ami már csak azért is nagy kár, mert Evan Rachel Wood azóta sem remekelt akkorát, talán a Pankrátort kivéve. A most 23 éves színésznőnek ennek ellenére sikerült azóta többé-kevésbé a szexbomba kategóriában elhelyeznie, méghozzá úgy, hogy a szokásos amerikai szőke cica imázsához adagolt valamit a személyiségéből, ami egyszerre beteges és lebilincselő. (Ebben persze segített neki az is, hogy négy évig Marilyn Mansonnal járt, igaz, az ex legutóbb meztelen képeket tett fel róla a netre.)

Kattintson valahova!

  • 177
    Hosszúval jobban nézett ki.
  • 555
    Röviddel jobban néz ki.
  • 159
    Én inkább a harmadik lehetőségre kattintok.

Evan Rachel Wood a klasszikus bombanő képétől most egy jókora lépéssel távolodott még messzebb: levágatta a haját. A True Blood (Inni és élni hagyni) című HBO-produkció negyedik évadjának premierje tiszteletére rendezett partin jelent meg a színésznő először új, rövid sérójával. Feltehetőleg a szexben és vérben tapicskoló sorozat legfrissebb évadjában még hosszú lobonccal alakítja az 500 éves vámpírkirálynő szerepét. Kattintson a galériát megnyitó fotóra, hasonlítsa össze, hogy milyen volt és milyen lett, aztán ha van kedve, szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta