OFFLINE

Festményekbe csempészte be magát a Louboutin

2011. június 22., szerda 20:20

Christian Louboutin ismét Peter Lippmannal dolgozott együtt, ennek eredménye, hogy őszi-téli cipői klasszikus festményekre kerültek – írja a fashiongonerogue.com. A cipők és táskák minden esetben nagyon illenek az eredeti festmény hangulatához, előfordul, hogy külön keresni kell a modern darabokat a régi műremekeket hűen ábrázoló fotókon. Lippmann és Louboutin már 2009-ben is dolgozott együtt, akkor is ugyanez volt a koncepció, két éve azonban klasszikusokra hajazó csendéletekre kerültek a lábbelik.

Idén Georges de la Tour Lámpás Magdolnája nézi a gyertyaláng helyett Louboutin ’Puck’ csizmáját, Jean-Marc Nattier Marquise D'Antin márkinéje pedig leopárdmintás designer táskával pózol. Whistler anyja is luxuscipőt szorongat, Marie-Guilleme Benoit fekete lánya egy magassarkút mutat fel, és így tovább. Az ötletnek egyébként van értelme, hisz sokan a 4.000 dolláros (740.000 forint) Louboutin cipőkre is műremekként gondolnak. És önnek hogy tetszik a lookbook? Menő vagy ciki a klasszikusok designercipőkkel való keverése?

1632 szavazat 2957 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta