OFFLINE

Eva Mendes gyorsan átöltözött a megbeszélése előtt

2011. június 22., szerda 09:10

A színésznő Hollywoodban vásárolgatott hétfőn, június 20-án: egy barnás árnyalatú, apró virágos, pántos ruhában indult shoppingolni. A térdig érő ruhához színben passzoló barna fatalpú szandált és egyszerű fazonú bőrretikült választott.

Melyik ruha jobb?

  • 823
    A virágos, spagettipántos
  • 2083
    A sárga, leveles

Ezt a szettet cserélte le vásárlás közben a sárga, levél mintás, bő szabású, hosszú ujjú tunikára/miniruhára, melyhez fehér háncstalpú szandált és fonott táskát is vett, így indult üzleti tárgyalásra. Önnek Mendes melyik szettje jön be jobban? Szavazzon, vagy mondja el véleményét kommentben! A képekért kattintson a galériára!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta