OFFLINE

Agyness Deyn most James Francóval próbál visszatérni

2011. június 20., hétfő 09:33

Agyness Deyn visszatér első ügynökségéhez a londoni Select Model Managementhez. A Select 2002-ben szerződtette először Deynt, még mint ismeretlen modellt. Az eredetileg Laura Hollins névre hallgató lány a számmisztika törvényei szerint változtatta meg a nevét Agyness Deynre. Mivel a név szerencsésnek bizonyult, anyja és testvérei is felvették a Deyn nevet.

000 DV833411

„Rettenetesen boldogok vagyunk, hogy Agyness visszatért hozzánk” – nyilatkozta Chrissie Castagnetti, az ügynökség alapító igazgatója a brit Vogue-nak. „Nincs elég brit modell manapság a szakmában, és bár büszkék vagyunk a lányainkra, mindig szükségét éreztünk, hogy legyenek hazai tehetségeink, és Agyness ezt tökéletesen megtestesíti. Nagyon jó ismét vele dolgozni.”

Agnyss Deyn az utóbbi időben háttérbe szorította modellkarrierjét és New Yorkba költözött, de brit Vogue májusi fotósorozata újra felkeltette az érdeklődést iránta. Már tavaly szó volt róla, hogy esetleg újrakezdi a munkát, de ez mégsem történt meg. „A Select indította el a karrieremet, úgy érzem, náluk teljes biztonságban és a helyemen vagyok, mint aki hazaért” – osztotta meg a modell gondolatait a brit Vogue-gal.

Az újrakezdéshez nyilván jól jött az alábbi Elle-felkérés. A magazinnak a multitalentum James Franco fotózta Deynt James Dean stílusában, és kettejükről máris azt rebesgetik, hogy talán járnak. Kattintson az alábbi fotóra a teljes sorozatért!

Forrás: elle.com - kattintson a többi fotóért!
Forrás: elle.com - kattintson a többi fotóért!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta