OFFLINE

Helena Bonham Carter letérdelt Marc Jacobsnak

2011. június 19., vasárnap 11:36

Helena Bonham Carter műanyag cuccokban vidámkodik (fotó: huffingtonpost.com)
Helena Bonham Carter műanyag cuccokban vidámkodik (fotó: huffingtonpost.com)

Helena Bonham Carter angol színésznő Marc Jacobs őszi kollekciójának a fotózásán vesz részt mostanában, és a kampány feltételezett német fotósának, Jürgen Tellernek köszönhetően két kép is nyilvánosságra került. Az Arbeitssitzung névre hallgató képen a színésznő műanyag kalapban, és műanyag, flitteres, ruhában vidámodik - térdelve.

HELENA-BONHAM-CARTER

A legújabb nyilvánosságra került fotón is egészen érdekesen néz ki, mintha ki lenne tömve a kabátja, és ez felforgatná a gyomrát. A pöttyös kabáthoz ezúttal pöttyös kalap és arcfestés is dukál. A szerelést a színésznő simán felvenné a vörös szőnyegen is, mert ebből a szempontból igazán nem szívbajos.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta