Melyik kalap áll jobban Kate Middletonnak?

Vilmos herceg feleségének az utóbbi napokban rengeteg lehetősége volt arra, hogy megmutassa, milyen jól állnak neki a különböző kalapok, amelyek szükséges viseletek a fontos rendezvényeken. Úgy tűnik, Katalin hercegné Philip Treacy fejfedőit kedveli a leginkább: az epsomi derbire is az ő egyik kalapját vette fel, és hétfőn, az ún. Garter ceremónián is az ő kreációját viselte. Bár Beatrice hercegnő kapott hideget is, meleget is, miután a királyi esküvőre Treacy egyik kalapját vette fel, úgy tűnik, hogy Vilmos nejének eddig nem származott hátránya abból, hogy mellette tette le a voksát, minden egyes esemény után ódákat zengnek arról, hogy milyen remekül, stílusosan öltözködik.

Általában minden rendezvény után részletesen elemzik az öltözékét. Mint kiderült, a Garter ceremónián Philip Treacy kalapja mellett egy Rupert Sanderson-cipőt viselt, és egy Katherine Hooker-kabát volt rajta – az alatta viselt ruháról sajnos nem tett említést a Daily Mail.

Melyik kalap áll jobban Katalin hercegnének?

Szombaton, II. Erzsébet királynő hivatalos születésnapi ceremóniáján még visszafogottabban öltözött, fekete kalapjához egy elefántcsontszínű, duplasoros kabátot öltött magára. Az ominózus fekete kalapot egyébként akkor sem vette le, amikor délután részt vett egyik barátja, Sam Waley-Cohey esküvőjén, igaz, egy fekete-fehér Diane von Fürstenberg-selyemruha volt rajta. A Daily Mail információi szerint egyébként a fekete fejfedő valószínűleg Vivien Sheriff kalaptervező kreációja.

Oszd meg másokkal is!
Mustra