Emma Watson flitteres Pradát visel

A 21 éves Emma Watson műanyag, flitteres Pradában és iszonyatosan csillogó rúzsban pózol a júliusi, amerikai Vogue címlapján. A belső fotókon szintén csillogó, köves ruhában és harisnyában enyeleg szmokingos férfiakkal, kislányos mosollyal az arcán.

vogue

Harry Potter utáni életéről mesélt a magazinnak, külön hangsúlyt helyezve a divatra: „Arra gondoltam, ha már úgyis beszédtéma, hogy mit viselek, akkor fiatal, brit tervezők ruháit hordom, akiknek szükségük van hírverésre” – rántotta le a leplet hazafias cselekedetéről a színésznő. Elmesélte azt is, hogy mi késztette arra, hogy támogassa a méltányosságon alapuló szabad kereskedelmet. Watson ugyanis a Burberry és a Lancome kampány mellett háromszor is segített a People tree névre hallgató fair trade ruhaipari vállalatnak növelni az eladásokat. „Nagyon nehéz munka volt. Nem voltam tisztában vele, mit vállalok. Tizenkét órát dolgoztam a Harry Potterben, és mikor hazaértem még két órát méregettem és vágtam ki a terveket.”

De a befektetett munkának meglett az eredménye, mert néhány hónappal ezelőtt felhívta Alberta Ferretti olasz divattervező, hogy szeretne vele dolgozni egy öko projekten. Watson állítása szerint annyira boldog lett ettől a hírtől, hogy „gyakorlatilag” sírva fakadt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra