OFFLINE

JLo vagy Nicole Scherzinger dögösebb combcsizmában?

2011. június 15., szerda 09:33 |

Két évvel ezelőtt már született egy poszt arról, hogy milyen népszerűségnek örvendenek a térd fölé érő csizmák a kifutókon, illetve a hírességek körében. Ez nem sokat változott, egy évvel ezelőtt például arról írtunk, hogy 2010 telén sem feltétlenül ciki ilyen lábbelit hordani, igaz, arra vigyázni kell, hogy ne legyen túlzottan kurvás hatása.

Nos, úgy tűnik, hogy idén, még a meleg időszakban sem kell feltétlenül a cipős szekrényünk legmélyére száműzni a combcsizmákat... főleg akkor nem, ha híres énekesnők vagyunk. Jennifer Lopez és Nicole Scherzinger is hivatalos volt a Capital FM rádió Summertime Ball nevű eseményére, amit a hétvégén rendeztek meg a Wembley Stadionban. És igen, mindkét híresség térd fölé érő csizmában vonult végig a fotósok hada előtt.

Ön szerint kinek áll jobban a combcsizma?

 • 2716
  Jennifer Lopeznek
 • 2574
  Nicole Scherzingernek
 • 2620
  Mindkettejüknek
 • 780
  Egyiküknek sem

Persze azért egy leheletnyi különbség mégis volt a két híresség összeállítása között. Bár arra mindketten ügyeltek, hogy csizmájuk tökéletesen harmonizáljon a ruhájukkal (vagy fordítva), az anyagválasztás igen eltérő volt. Nicole Scherzinger a klasszikus fekete mellett döntött, míg Jennifer Lopez úgy gondolta, hogy még vadabbá teszi az öltözékét azzal, hogy kígyómintás ruhájához egy ahhoz remekül illő Christian Louboutin-csizmát húz a lábára. Reméljük, este a lábszaguk nem űzte másik szobába a pasijukat. Ön szerint?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta