OFFLINE

Jégkrém lett David Hasselhoffból

2011. június 9., csütörtök 07:24

David Hasselhoff Han Solo kapitány sorsára jutott, a Baywatch sztárját ugyanis kíméletlenül lefagyasztották. Az elkövető nem más, mint a Del Monte élelmiszeripari cég, amely nemrégiben kezdte forgalmazni a Hasselhoffról mintázott jégkrémet.

A vállalat korábban mintegy kétezer női vásárlóját kérdezte meg, mely tévés közszereplőt látná szívesen édesség formájában. A legtöbb szavazatot az 58 éves színész kapta, míg a második és a harmadik helyen Dermot O'Leary és Steve Jones műsorvezetők végeztek. A közvélemény-kutatók válaszadóiktól ezenkívül azt is megtudakolták, milyen tulajdonsággal kell bírnia egy leendő „jégkrémmodellnek”. A megkérdezettek 77%-a a személyes sármot, 28%-uk az önbizalmat, a maradék 5% pedig az intelligenciát emelte ki.

A Del Monte megannyi új terméke mellett különösen nagy reményeket fűz a málnaízű, alacsony kalóriatartalmú Hasselhoff-jégkrémhez, mely az Országos Jégkrémhéten máris nagy sikert aratott. Ön megenné a Hoffot?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta