Szomorú nagymamáknak öltöztek az Olsen-ikrek

Mary-Kate és Ashley Olsen már 24 évesek, nagyjából kinőttek a gyerekeknek szóló filmezésből (bár Mary-Kate Olsen szerepel egy most futó tinifilmben, a Beastlyben), de az utóbbi időben leginkább arról voltak ismertek, hogy több divatcégük is van.

Ezért is volt furcsa, hogy június 3-án egy New York-i üzleti megbeszélésre olyan szerelésben érkeztek, mintha a saját nagyszüleik lennének a hatvanas évekből. A megkülönböztetésüktől eltekintenénk, de egyikükön hosszában csíkos bohóczakó van, a másikon matrózpulóver. Magas sarkú az egyiken, kicsit nagy szandál a másikon, poharas kávé mindkettejüknél. A hajukra pedig nem lehet azt mondani, hogy az alapos megtervezettségről árulkodna.

Önnek bejönnek így Olsenék?

Ráadásul annak ellenére, hogy többször mondták már rájuk azt, hogy anorexiásak, valamint a sok drogozástól csont és bőr csupán a testük, a képeken mégis valahogy mégsem tűnnek csontsoványnak. Persze lehet, hogy pont ez volt a cél a nem kifejezetten előnyös darabokkal. Ön szerint trendi a színészikerpár vagy inkább loncsos?

Oszd meg másokkal is!
Mustra