Lady Gaga bimbót villantott a CFDA-n

A Council of Fashion Designers of America (Amerikai Divattervezők Tanácsa, röviden csak CFDA) idén is átadta díjait az év legmeghatározóbb divat-egyéniségeinek: a hétfő esti divatgálán a szakmán kívül rengeteg híresség is részt vett, például Jessica Alba, Kirsten Dunst, Miranda Kerr, Kanye West és persze Lady Gaga. A legnagyobb feltűnést abszolút Gaga keltette, közel fél méter magas platformcipőjében és szöges, Thierry Mugler tervezte topjából kivillanó mellbimbójával.

Mellette Miranda Kerrnek sikerült némi figyelmet magára vonnia: a nemrég szült 28 éves szupermodell ugyanis remekül nézett ki a rá adott, több helyen kivágott Michael Kors estélyiben.

A CFDA estélye nem csak a villantásokról és celebekről szólt, értékes díjakat is osztottak: a Proenza Schouler tervezőpárosa, Jack McCollough és Lazaro Hernandez lett az év legjobb nőiruha-tervezője, Michael Bastian az év legjobb férfiruha-tervezője.

A legjobb kiegészítő-tervező Alexander Wang, az idei divatikon pedig ki más lett volna, ha nem Lady Gaga. Az est főtámogatója, a Swarovski osztott különdíjakat, szerintük a legjobb nőiruha-tervező Prabal Gurung, legjobb férfiruha-tervező Robert Geller, legjobb kiegészítő-tervező Eddie Borgo.

A Louis Vuitton tervezője, Marc Jacobs életműdíjat kapott, a Telegraph újságírója, Hilary Alexander, pedig média díjat. A nemzetközi divatdíjat idén a Céline tervezőnője, Phoebe Philo érdemelte ki. Képek a celebekről és a villantásról a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek