OFFLINE

Kate Moss képeit New Yorkban és Párizsban is kiállítják

2011. június 6., hétfő 08:31

moss

Kate Moss 37 évesen már akkora sztár, hogy ezen a nyáron két múzeum is kiállítja képeit. Természetesen olyanokat, amelyek őt ábrázolják, nem olyanokat, amelyeket ő készített. Bár talán utóbbinak is, mint mindennek, egyszer eljöhet az ideje.

New Yorkban a Danziger Project nevű galéria vetíti le filmen Moss képeit, Párizsban meg a La Galerie De l'Instant tart kiállítást a legnagyobb fotóművészek által készített Kate Moss portrékból. Mindkét tárlat bemutatja az angol modell karrierjét a kezdetektől fogva, a nyolcvanas évek végétől napjainkig. A modell egyébként maga sem gondolta, hogy ilyen sokáig fog tartani a pályafutása. Kate Mosst olyan művészek örökítették meg idáig, mint: Herb Ritts, Annie Leibovitz, Mert & Marcus és Mario Testino. Utóbbi művész lesz Moss esküvői fotósa is az idén nyáron esedékes, három napig tartó, rock and roll lagziban.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta