OFFLINE

Menő vagy ciki a gusztustalan pattanásgyűrű?

2011. június 5., vasárnap 10:03

“Felvállalom, és kimondom. Imádom kimnyomni a pattanásokat, aknékat, furunkulusokat, kelések, mindegy, hogy hívod, imádom! Tudom, hogy gusztustalan, de az az érzésem, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Azon kevés ember egyike vagyok, aki ezt bevallja magának és felvállalja. Azt hiszem, ez a gyűrű lesz az első bőrbetegség alapján készülő ékszer. Sokat gondolkoztam már a dolgon, végül a gyűrű tűnt jó kezdésnek. A pattanásnyomkodás szerintem az idegességem eredménye volt. Most már jobban vigyázok magamra, nem pusztítom a bőrömet, de még messze a felépülés” - írta az Etsyn működtetett honlapján Winona, aki Portlandben lakik, és elkészítette a világ valószínűleg leggusztustalanabb gyűrűjét.

Forrás: Etsy
Forrás: Etsy

A műalkotás egy hatalmas, ujjra húzható gennyes pattanás ezüstből, zománcból, édesvízi gyöngyből és rézből. Az ára nem túl olcsó, 163 dollár + 6 dollár szállítás, valamivel több mint harmincezer forint összességében. Ez az egy darab készült belőle, úgyhogy aki megveszi, igazán egyedi gyűrűvel gazdagodhat, csak a környezete bírja gyomorral.

Forrás: Etsy
Forrás: Etsy

A gyűrűt készítő művész azt írja magáról, hogy a nap 24 órájában üldözi a saját kreativitása, a leghétköznapibb dolgokról eszébe jut valami, amit meg szeretne valósítani. Ráadásul nem is túl szokványos ékszereket készít általában. Csinált már több vaginabrosst filcből és szőrméből például, de előszeretettel dolgozik tengeri szivaccsal is.

7006 szavazat 1947 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta