Fürdőruhák, amelyek megváltoztatták a világot

Újra tombol a nyár, és az időjárás jelentések egész júniusra jó időt jósolnak, így itt az idő, hogy felidézzük azokat a fürdőruhákat, amelyek évtizedekre hatással voltak a divatra.

A felsorolásban szerepel Farrah Fawcett legendás piros fürdőruhás képe is, amelyet halála után ki is állítottak egy washingtoni múzeumban. Ha nem is annyira mint a frizurája, de azért mellbimbója is igen híressé vált az alábbi jól sikerült felvétel miatt. Igaz, a szintén szuperhíres Charlie angyalai frizuráját könnyebb volt leutánozni, mint a mellbimbót, így az jobban el is terjedt.

Az alábbi listát már sokszor és sokan összeállították, de most szerepel benne néhány egészen újkeletű fotó, mint például Irinia Shayk 2011-es Sports Illustrated címlapja. A félig tatár, félig orosz Shayk, aki egyben Ronaldo nője, állítólag el is sírta magát a gyönyörűségtől, mikor a címlapfotót meglátta, pedig ő személy szerint az egyrészes fürdőruhára esküszik. A felsorolásba még a koppintások is beleférnek, például Ursula Andress és Halle Berry kettőse a késes bikinivel.

A legendássá vált fürdőruhák és a hölgyek formái is különbözőek a galériában. Az egyrészes és a szexi bikini váltakozik a sportos testalkatú és nőies hölgyeken. De általánosságban azt azért el lehet mondani, hogy a legtöbb nagyhírű fürdőruha a moziból vált népszerűvé és nem a divatlapokból. A képek nézegetése közben ne felejtsük, hogy a plasztikai sebészet és a koplalás régebben közel sem volt annyira elterjedt, mint manapság.

Oszd meg másokkal is!
Mustra