OFFLINE

Fürdőruhák, amelyek megváltoztatták a világot

2011. június 4., szombat 09:08

Újra tombol a nyár, és az időjárás jelentések egész júniusra jó időt jósolnak, így itt az idő, hogy felidézzük azokat a fürdőruhákat, amelyek évtizedekre hatással voltak a divatra.

A felsorolásban szerepel Farrah Fawcett legendás piros fürdőruhás képe is, amelyet halála után ki is állítottak egy washingtoni múzeumban. Ha nem is annyira mint a frizurája, de azért mellbimbója is igen híressé vált az alábbi jól sikerült felvétel miatt. Igaz, a szintén szuperhíres Charlie angyalai frizuráját könnyebb volt leutánozni, mint a mellbimbót, így az jobban el is terjedt.

Az alábbi listát már sokszor és sokan összeállították, de most szerepel benne néhány egészen újkeletű fotó, mint például Irinia Shayk 2011-es Sports Illustrated címlapja. A félig tatár, félig orosz Shayk, aki egyben Ronaldo nője, állítólag el is sírta magát a gyönyörűségtől, mikor a címlapfotót meglátta, pedig ő személy szerint az egyrészes fürdőruhára esküszik. A felsorolásba még a koppintások is beleférnek, például Ursula Andress és Halle Berry kettőse a késes bikinivel.

A legendássá vált fürdőruhák és a hölgyek formái is különbözőek a galériában. Az egyrészes és a szexi bikini váltakozik a sportos testalkatú és nőies hölgyeken. De általánosságban azt azért el lehet mondani, hogy a legtöbb nagyhírű fürdőruha a moziból vált népszerűvé és nem a divatlapokból. A képek nézegetése közben ne felejtsük, hogy a plasztikai sebészet és a koplalás régebben közel sem volt annyira elterjedt, mint manapság.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta