Újabb Tesco-gazdaságos Kate Middleton ruha

Pár óra alatt elfogyott az a 175 fontos (54 ezer forint) Reiss Shola ruha, amit Kate Middleton viselt az Obama házaspár tiszteletére tartott fogadáson. De az se szomorkodjon túlságosan, aki nem tudott rendelni a híressé vált ruhából, ugyanis a Tesco úgy rója le tiszteletét a hercegnő előtt, hogy kék eljegyzési ruhája után saját variációt gyártat a testszínű ruhájából is.

Kate-Middleton-crop25

A Tesco gazdaságos változat mindössze 30 fontért (9300 forint) már a miénk is lehet, főleg ha Magyarországon is forgalomba hozzák. Jan Marchant a Tesco beszerzési igazgatója a MarieClaire-nek elmondta, hogy a vásárlóik imádják a hercegnő stílusát. „Manapság ő az első számú stílusikon, és a brit divat zászlóshajója. Arra számítunk, hogy a korlátozott számban kapható 30 fontos F&F vászonruhánk gyorsan el fog fogyni.”

Kate-Middleton-crop15

„Sok nő szeretne versenyre kelni Katalin hercegnő elegáns stílusával, és nagyon örülünk, hogy általa inspirált ruhát kínálhatunk elérhető áron” - tette hozzá Marchant. Természetesen nem ez az első az újdonsült feleség ruhái közül, amit a Tesco leutánoz. Az 349 fontos (kb. 113 500 forint) eljegyzési ruhája is kapható volt a Tescoban 16 fontért (kb. 5200 forintért). A Florance + Fred Limited Edition térdig érő, világosbarna ruhája június 13-ától kapható az Egyesült Királyságban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra