OFFLINE

Piros nyakkendőhöz csakis piros tornacipőt!

2011. június 3., péntek 08:58

David Arquette a napokban egy Music Box nevű szórakozóhelyről távozott a fenti szerelésben. A 39 éves színész sötét zakót és sötét nadrágot vett fehér inggel - egy ilyen sportosan elegáns összeállítás elég unalmas tud lenni. Ebben az esetben azonban az unalom szóba sem jöhet, erről a rengeteg karkötő mellett két kiegészítő gondoskodik különösen: a keskeny, piros nyakkendő és az ugyanolyan színű tornacipő. (Szintén keskeny, feketet nadrágtartó is van rajta egyébként, csak az alig látszik.)  A képre kattintva több szögből is megnézheti David Arquette-et, aztán pedig szavazhat. Menő vagy ciki így szórakozni menni csaknem 40 évesen?

1943 szavazat 2090 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta