Így néznek ki a szupermodellek valójában

Natalia Vodianováról most ugyan nem szőrős, de modelltársaival együtt smink és fotoshop-mentes képet készített a londoni Viva ügynökség. A fekete-fehér felvételeken mindannyian nagyon szépek, bár egy kicsit talán túlságosan hasonlítanak egymásra. A felvételeket Scott Trindle készítette és állítólag még a modellek haját sem igazgatta senki.

„Nem zavar, hogy nem retusáltuk a képeket, ettől csak még érdekesebbek, izgalmasabbak lettek”- osztotta meg az érzéseit az üggyel kapcsolatban Trindle. „Hozzá sem nyúltam utólag a felvételekhez, és higgyék el, egyáltalán nem érzem magam kényelmetlenül, amikor gyönyörű nőket ültetek egy ablak elé. Egészen megdöbbentő, egyesek mennyire félnek a retusálatlan fényképektől, de hangsúlyozni szeretném, hogy nem vagyok mártír. Olyan sok mindent lehet utólag hozzátenni a képekhez, így az hiszem, ezeknek a felvételeknek a tisztaság a legnagyobb erénye" - olvasható a brit Vogue-ban.

mod450

Az elmúlt egy évben a képgalériánkban szereplő modelleket megkérték, mikor Londonban járnak, készítessék el a portréjukat Trindle-lel. Az összes kép a londoni Dalston kerületben készült a fotós lakásán. Dalston nem számít London legelőkelőbb negyedének, és Trindle kifejezetten viccesnek találta, hogy olyan szupermodellek, mint Vodianova vagy Raquel Zimmermann az 5 fontos autómosó mellett grasszáltak végig, mikor hozzá siettek. „Nem titkolom, hogy vettem pár virágot a fotózásokhoz, hogy kicsit javítsak a környezeten” – vallotta be töredelmesen. Elmesélte azt is, hogy a szokatlan környezet, és rengeteg lépcső ellenére a modellek fogékonyak voltak, és úgy tűnt, kifejezetten örülnek, hogy egy kicsit lazíthatnak.

A képeken, sorrendben a következő modellek szerepelnek: Raquel Zimmermann, Natalia Vodianova, Edita Vilkeviciute, Imogen Newton, Jessica Clarke, Kim Noorda, Kirsty Hume, Laura Blokhina, Luisa Bianchin, Maryna Linchuk, Milou van Groesen, Edie Campbell.

A Viva ügynökség igazgatója Natalie Hand el van ragadtatva a fotóktól: "ritkán láthatunk ilyen felvételeket a lányokról, akik a hétköznapokban tényleg így festenek. Gyönyörűek. A hiányosságaiktól csak még szebbnek tűnnek. Mindemellett, a képeket nézve megtudhatunk valamit a modellek igazi személyiségéről."

Oszd meg másokkal is!
Mustra