A legjobb csaj a Glee-ből a felére vágatta a haját

Dianna Agron nem feltétlenül számít a leghíresebbnek a Glee szereplői közül, viszont mindenképpen ő számít a legszebbnek a sorozat felhozatalában, már ami a diáklányokat illeti. A Quinn Fabray szerepét alakító színésznőnek a tipikus amerikai szépséget kellett megformálnia, aki persze az első évadban rögtön teherbe is esett.

Dianna Agronnak a középiskolás musical-sorozattal jött ismertséget eddig egy filmfőszerepre sikerült beváltania Hollywoodban, Alex Pettyfer oldalán. A színésznő, bár a Glee-ben tizenévest játszik, már 25 éves, és úgy látszik, most engedélyezték neki, hogy a klasszikus szőkeszépség-frizurán egy kicsit variáljon.

Hogy jobb?

A sorozat második évadjának utolsó része nemrég került adásba, és ebben is volt már utalás arra, hogy Quinn levágatja a haját, de az epizód zömét Agron még hosszú hajjal játszotta végig. Most egy Glee-koncertről kaptunk fotókat, amelyeken végre rendesen meg lehet nézni, hogy milyen lett Agron haja a vágatás után. A galéria előtte-utána fotókat tartalmaz, kattintsa végig!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek