OFFLINE

A legjobb csaj a Glee-ből a felére vágatta a haját

2011. június 2., csütörtök 09:03

Dianna Agron nem feltétlenül számít a leghíresebbnek a Glee szereplői közül, viszont mindenképpen ő számít a legszebbnek a sorozat felhozatalában, már ami a diáklányokat illeti. A Quinn Fabray szerepét alakító színésznőnek a tipikus amerikai szépséget kellett megformálnia, aki persze az első évadban rögtön teherbe is esett.

Dianna Agronnak a középiskolás musical-sorozattal jött ismertséget eddig egy filmfőszerepre sikerült beváltania Hollywoodban, Alex Pettyfer oldalán. A színésznő, bár a Glee-ben tizenévest játszik, már 25 éves, és úgy látszik, most engedélyezték neki, hogy a klasszikus szőkeszépség-frizurán egy kicsit variáljon.

Hogy jobb?

  • 1488
    Hosszabb hajjal
  • 631
    Rövidebb hajjal
  • 663
    Megyek zsepiért

A sorozat második évadjának utolsó része nemrég került adásba, és ebben is volt már utalás arra, hogy Quinn levágatja a haját, de az epizód zömét Agron még hosszú hajjal játszotta végig. Most egy Glee-koncertről kaptunk fotókat, amelyeken végre rendesen meg lehet nézni, hogy milyen lett Agron haja a vágatás után. A galéria előtte-utána fotókat tartalmaz, kattintsa végig!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta