OFFLINE

Mégis bemutathatja a szőrméket Szöulban a Fendi

2011. május 30., hétfő 18:05

Mégis megtarthatja szőrmékkel teli bemutatóját a Fendi június 2-án a dél-koreai Szöulban: a város vezetése egy ideig ellenállt a Fendinek, mondván, állatvédőik nem vennék jó néven a bundás divatshowt, de úgy tűnik, most mégis engedélyezik a bemutatót. Ettől függetlenül tiltakozó megmozdulások biztosan lesznek – írja az Independent.

A Fendi eredetileg 40 szettet akart bemutatni, ebből 20-ban bundát adtak volna a modellekre – nem tudni, végül mennyi szőrmét vonultatnak fel, de az biztos, hogy meg tudtak egyezni a várossal, és megtarthatják bemutatójukat. „Megígérték, hogy a közönség számára elfogadható bemutatót csinálnak, mivel nemzetközi szinten is meg akarják őrizni szavahihetőségüket, elfogadtuk az ajánlatukat. A bemutatót megtartják a tervezett időpontban” – mondta a lapnak az önkormányzat egyik munkatársa.

Az állatok jogaiért küzdő szöuli csoport azonban a Fendi termékeinek és showjának bojkottjára szólította fel az állatvédőket: „Menjünk együtt, hogy minél több emberhez eljusson a Fendi kegyetlenségének híre: a cég már közel 100 éve áldoz fel állatokat a bundáihoz!” – írja a Coexistence of Animal Rights on Earth nevű egyesület.

A rendezvény a Fendi legnagyobb, az őszi/téli kollekciót felvonultató divatbemutatója a térségben, összesen 1200 ember hivatalos az eseményre, melyet egy, a Han folyón újonnan épített mesterséges szigeten tartanak majd, közterületen: a show-val reklámozzák a szigeten megvásárolható területeket.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta